-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g125g31kcal1.6g5g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Keittojuurekset, Rainbow47g12kcal0.4g2.3g0.1g0g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.4g10kcal0.3g0.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g555kcal53.4g21.4g27.8g2.4g
Valittu annoskoko360g277kcal26.7g10.7g13.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna180g139kcal13.4g5.4g7g0.6g
Arvot/100g100g77kcal7.4g3g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479