Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g57g255kcal4.4g38.5g9g2g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.8g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g63g223kcal3.6g1.9g22.3g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g63g170kcal5g7.5g12.6g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g94g104kcal0.5g14.1g4.7g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 19g56kcal0g3.9g2.8g0g
Kahvilikööri19g54kcal0g6.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini2.5g8.8kcal2.2g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g25g101kcal0g25.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana719g2189kcal31.8g199.6g128.4g4g
Valittu annoskoko360g1095kcal15.9g99.8g64.2g2g
Annoskoko puolitettuna180g547kcal8g49.9g32.1g1g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743