Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 43g377kcal0g0g42.6g0g
Pellavansiemenöljy85g767kcal0g0g85.3g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g43g34kcal0g0g3.8g0g
Viinietikka 190g39kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g2435kcal0g1.8g263.4g0g
Valittu annoskoko360g1218kcal0g0.9g131.7g0g
Annoskoko puolitettuna180g609kcal0g0.5g65.9g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233