Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl44g57kcal5.7g0.2g3.8g0g
Sokeri 64g260kcal0g63.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g211kcal6.3g42.9g0.7g2.1g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Voi 28g205kcal0.3g0.1g22.9g0g
Maito, Kevyt47g22kcal1.5g2.3g0.7g0g
Mustikka metsä- 113g50kcal0.6g7.2g0.7g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g1617kcal29g235.4g57.6g11.6g
Valittu annoskoko360g809kcal14.5g117.7g28.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna180g404kcal7.3g58.9g14.4g2.9g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149