Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g17g92kcal0g0g10g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g50g253kcal4.1g29g13g2.3g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g117g76kcal12.8g4.9g0.4g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Liivate 3.3g12kcal2.9g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g13g5.6kcal0g1.3g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g67g370kcal5.4g34.7g23.3g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g83g158kcal3.8g13.3g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g2012kcal58g186.4g113.4g4.6g
Valittu annoskoko360g1006kcal29g93.2g56.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna180g503kcal14.5g46.6g28.4g1.2g
Arvot/100g100g280kcal8.1g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892