Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 144g65kcal0.7g11.8g0.3g5.7g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g42g13kcal0.4g1.7g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 113g312kcal2.3g3.4g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g957kcal22.2g34.2g76.6g11.4g
Valittu annoskoko360g479kcal11.1g17.1g38.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna180g239kcal5.6g8.6g19.2g2.9g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256957