Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi96g431kcal6.2g57.4g20.1g3g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g15.9g0g
Mascarpone (250g)100g520kcal4.5g4.5g53.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl80g271kcal1.6g2.4g27.9g0g
Baileys, Irish Cream, Original40g140kcal1.3g8g6.3g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g7.2g23kcal0.5g3.9g0.5g0.2g
Liivate 18g63kcal15.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g3186kcal59.4g152.8g249g6.4g
Valittu annoskoko360g1593kcal29.7g76.4g124.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna180g797kcal14.9g38.2g62.3g1.6g
Arvot/100g100g443kcal8.3g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242