Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Sokeri 37g152kcal0g37.3g0g0g
Fariinisokeri37g152kcal0g37.3g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g90g75kcal1g16.4g0.4g1.6g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 94g321kcal9.5g65.4g1.1g3.3g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Suklaa tumma 37g193kcal1.5g19.9g11.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g2205kcal34.8g360.4g65g13.8g
Valittu annoskoko360g1102kcal17.4g180.2g32.5g6.9g
Annoskoko puolitettuna180g551kcal8.7g90.1g16.3g3.5g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181