Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g115g107kcal1.1g25.2g1.1g1.1g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g13g3.7kcal0.1g1.4g0g0.4g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g100g289kcal6.4g10.8g24.9g0.2g
Liivatelehti, gelatiini3.5g12kcal3g0g0g0g
Valkuainen (100g)13g5.2kcal1.2g0.2g0g0g
Sokeri42g172kcal0g42.3g0g0g
Keksi, kaurakeksi 62g282kcal3.9g37.5g12.4g2.1g
Voi 13g90kcal0.1g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g1923kcal31.6g234.8g97g7.6g
Valittu annoskoko360g962kcal15.8g117.4g48.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna180g481kcal7.9g58.7g24.3g1.9g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891