Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g151g1102kcal1.5g1.5g120.7g0g
Sokeri 43g174kcal0g42.7g0g0g
Leivinjauhe 3.4g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 134g460kcal13.7g93.9g1.6g4.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.4g22kcal0g5.3g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)24g51kcal0.1g12.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g3628kcal31g314.4g244.6g10.2g
Valittu annoskoko360g1814kcal15.5g157.2g122.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna180g907kcal7.8g78.6g61.2g2.6g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591