Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 68g233kcal6.9g47.5g0.8g2.4g
Tattarijauho, Myllynparas28g96kcal3.7g19.1g0.5g1.5g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 46g14kcal1.3g1.7g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g113g95kcal1.2g20.7g0.5g2g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 45g316kcal0.2g0g35.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 34g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 20g8.4kcal1.9g0.1g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1.7g4.4kcal0.1g1.3g0.1g0.9g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g1619kcal38g181g81.4g13.6g
Valittu annoskoko360g809kcal19g90.5g40.7g6.8g
Annoskoko puolitettuna180g405kcal9.5g45.3g20.4g3.4g
Arvot/100g100g225kcal5.3g25.1g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419