Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g91g226kcal16.5g0g17.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 253g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g545kcal35.8g19g35.2g1g
Valittu annoskoko360g272kcal17.9g9.5g17.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna180g136kcal9g4.8g8.8g0.3g
Arvot/100g100g76kcal5g2.6g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339961