Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 82g22kcal2.6g0.9g0.7g1.3g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g90g358kcal19.9g0g29.8g0g
Pinjansiemenet, Parrots74g461kcal21.6g9.7g40.9g2.8g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g101g913kcal0g0g101.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g3535kcal90.2g25.2g345.8g8.8g
Valittu annoskoko360g1768kcal45.1g12.6g172.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna180g884kcal22.6g6.3g86.5g2.2g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640