Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g34g137kcal0g33.8g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Voi 31g227kcal0.4g0.1g25.4g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)25g8kcal0.7g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Mustikka metsä- 100g44kcal0.5g6.4g0.6g3.3g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 63g37kcal6.1g1.9g0.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g23g91kcal0g22.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana721g1585kcal33.2g221g58.4g10.8g
Valittu annoskoko360g793kcal16.6g110.5g29.2g5.4g
Annoskoko puolitettuna180g396kcal8.3g55.3g14.6g2.7g
Arvot/100g100g220kcal4.6g30.7g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999