Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g176g60kcal0.4g12.5g0.5g3.2g
Puolukka 53g21kcal0.2g3.6g0.3g1.4g
Voi 44g319kcal0.5g0.2g35.7g0g
Mantelilastu (A la meira)44g264kcal10.6g2.9g23.7g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 44g179kcal1.3g42.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana721g1683kcal26g123.6g120.4g9.2g
Valittu annoskoko361g842kcal13g61.8g60.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna180g421kcal6.5g30.9g30.1g2.3g
Arvot/100g100g233kcal3.6g17.1g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454