Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus51g33kcal0.8g7.7g0.1g0.7g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä58g40kcal1.8g7g0.4g1.8g
Atria broilerin fileesuikale naturell102g112kcal23.5g0g2.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g3.2g9kcal0.3g0.5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana721g388kcal52.8g30.4g6.4g5g
Valittu annoskoko360g194kcal26.4g15.2g3.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna180g97kcal13.2g7.6g1.6g1.3g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084