Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 55g188kcal5.6g38.4g0.7g1.9g
Kananmuna kuorineen punnittu57g72kcal6.3g0.2g5.2g0g
Sokeri 54g218kcal0g53.7g0g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.2g15kcal0.1g3.4g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 22g196kcal0g0g22.1g0g
Kardemumma, annos 2g1.4g4.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 56g168kcal10.4g1.4g13.5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 14g100kcal0.1g0.1g11.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g25g101kcal0g25.3g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl9g53kcal1.9g0.5g4.6g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana721g2301kcal50g262g115.4g9.6g
Valittu annoskoko361g1151kcal25g131g57.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna180g575kcal12.5g65.5g28.9g2.4g
Arvot/100g100g319kcal6.9g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424