Kanaa ja papuja tomaattikastikkeessa

Hienonna ja kuori sipuli, puhdista ja viipaloi herkkusienet sekä paprika.

Leikkaa kana annospaloiksi, mittaa pakastuspussiin vehnäjauhot, suola ja kana.

Sekoita hyvin.

Paista kana suuressa padassa 2 rkl oliiviöljyä.

Nosta kypsät palat sivuun.

Lisää pataan 1 rkl oliiviöljyä, sipuli ja herkkusieni.

Kuullota.

Lisää paprika, paista hetki.

Lisää omenamehu, anna kiehahtaa.

Lisää valutetu pavut, mausteet ja tomaattimurska.

Anna muhia hetki.

Lisää kananpalat ja kuumenna vielä hetki.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 5.2g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Kariniemen kananpojan rintafilee89g87kcal19.6g0g0.9g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Herkkusieni 23g3.6kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Paprika punainen 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Oliiviöljy classico (Bertolli)6.3g57kcal0g0g6.3g0g
Omenamehu (Valio)8.7g3.7kcal0g0.9g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g1.4g3.4kcal0.2g0.7g0g0g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g88g22kcal1.1g3.7g0.2g0g
Biona organic mixed beans in water 400g (Biona organic), annos 50g82g83kcal6.2g13.6g0.4g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g603kcal57.6g54.2g16.2g13g
Valittu annoskoko360g302kcal28.8g27.1g8.1g6.5g
Annoskoko puolitettuna180g151kcal14.4g13.6g4.1g3.3g
Arvot/100g100g84kcal8g7.5g2.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371960