Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 44g45kcal1.5g7.9g0.5g1.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 24g30kcal2.6g0.1g2.2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g87g52kcal3.2g6.4g1.7g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)21g77kcal1.2g16.3g0.7g1.2g
Korppujauho 9g34kcal1g6.9g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g290kcal33.2g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana721g1057kcal85.4g75.2g45.4g6g
Valittu annoskoko361g529kcal42.7g37.6g22.7g3g
Annoskoko puolitettuna180g264kcal21.4g18.8g11.4g1.5g
Arvot/100g100g147kcal11.8g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676