Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2251g475kcal27g76.5g4.5g47.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 900g2049kcal171.1g0g153.1g0g
Voi 21g152kcal0.3g0.1g17.1g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)38g38kcal2.8g6.4g0.2g0.8g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g5427kcal402.4g166g349.8g96.2g
Valittu annoskoko3600g2713kcal201.2g83g174.9g48.1g
Annoskoko puolitettuna1800g1357kcal100.6g41.5g87.5g24.1g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243858