Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g1080g1847kcal110.2g29.2g143.6g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g1800g630kcal48.6g84.6g9g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)720g1188kcal21.6g28.8g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g7330kcal360.8g285.2g521.2g0g
Valittu annoskoko3600g3665kcal180.4g142.6g260.6g0g
Annoskoko puolitettuna1800g1832kcal90.2g71.3g130.3g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206