Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)2164g2727kcal238.1g6.5g194.8g0g
Sokeri 613g2489kcal0g612.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai469g1641kcal56.3g332.9g9.8g14.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 144g534kcal26.7g15.9g31.3g43.9g
Leivinjauhe 36g63kcal1.9g13.6g0g0.2g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 72g256kcal0.2g0g28.9g0g
Korppujauho 101g370kcal10.6g75.7g1g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g16161kcal667.6g2114.4g531.6g127.2g
Valittu annoskoko3600g8081kcal333.8g1057.2g265.8g63.6g
Annoskoko puolitettuna1800g4040kcal166.9g528.6g132.9g31.8g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256