Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2250g1260kcal191.3g112.5g4.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)900g1134kcal99g2.7g81g0g
Vehnäjauho puolikarkea 270g926kcal27.5g189g3.2g9.5g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 108g438kcal0g107.9g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g8313kcal635.6g824.2g267.4g19g
Valittu annoskoko3600g4156kcal317.8g412.1g133.7g9.5g
Annoskoko puolitettuna1800g2078kcal158.9g206.1g66.9g4.8g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747