Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 675g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 113g84kcal14.8g1.2g0.5g7.8g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)900g1242kcal67.5g47.7g90g0g
Ruisjauho Pirkka1800g5490kcal174.6g1098g36g270g
Kananmuna kuoreton 113g161kcal14.1g0.3g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g13953kcal542g2294.4g276g555.6g
Valittu annoskoko3600g6976kcal271g1147.2g138g277.8g
Annoskoko puolitettuna1800g3488kcal135.5g573.6g69g138.9g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109432