Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1800g4096kcal342g0g306g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 675g1534kcal94.5g11.5g121.5g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)203g253kcal6.7g7.5g20.3g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Valkosipuli 68g73kcal5.3g11g0.4g1.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 135g446kcal2.7g4.1g47.3g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g225g72kcal3.4g14.6g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 270g339kcal29.7g0.7g24.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g13747kcal974.4g120.4g1043g10.4g
Valittu annoskoko3600g6874kcal487.2g60.2g521.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna1800g3437kcal243.6g30.1g260.8g2.6g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.7g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118804