Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1199g1347kcal253.2g0g36g0g
Porkkana 749g245kcal4.6g41.6g1.5g19.1g
Peruna, uusi 599g466kcal10.1g96.5g1.2g6g
Sipuli (kuorittu)449g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 599g242kcal3g14.4g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g4842kcal553.4g348.2g79.2g65.4g
Valittu annoskoko3600g2421kcal276.7g174.1g39.6g32.7g
Annoskoko puolitettuna1800g1211kcal138.4g87.1g19.8g16.4g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706