Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali900g190kcal10.8g30.6g1.8g18.9g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)432g1008kcal48.8g2.2g84.2g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 540g879kcal151.3g0g29.9g0g
Lihapullat saarioinen180g432kcal27g16.9g27g3.6g
Hapankaali 900g253kcal9.6g38.7g1.7g18.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g396g111kcal2.4g23.6g0.8g9.9g
Pekoni, paistettu 180g927kcal29.6g0g91.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g72g19kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g7639kcal560.8g231g473.4g104.2g
Valittu annoskoko3600g3820kcal280.4g115.5g236.7g52.1g
Annoskoko puolitettuna1800g1910kcal140.2g57.8g118.4g26.1g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351