Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi421g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 661g943kcal82.6g2g67.8g0g
Voi 36g262kcal0.4g0.1g29.3g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 601g2134kcal11.3g15.9g228.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 787g273kcal36.1g15.2g2.4g19.5g
Kukkakaali 1094g263kcal19.8g24.1g3.3g25.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g7751kcal300.4g114.6g662.4g89.4g
Valittu annoskoko3600g3875kcal150.2g57.3g331.2g44.7g
Annoskoko puolitettuna1800g1938kcal75.1g28.7g165.6g22.4g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149