Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti903g2530kcal30.7g50.6g243.9g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g181g289kcal14.5g7.2g23.5g0g
Paprika punainen 845g247kcal7.9g38g3.4g16g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)316g95kcal3.2g19g0.6g3.2g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g1355g1762kcal149.1g20.3g122g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g9845kcal410.8g270.2g786.8g38.4g
Valittu annoskoko3600g4922kcal205.4g135.1g393.4g19.2g
Annoskoko puolitettuna1800g2461kcal102.7g67.6g196.7g9.6g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170310