Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g1500g8250kcal15g15g900g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1000g3301kcal20g30g350g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten900g2970kcal211.5g405g189g99g
Canderel makeutusjauhe200g768kcal5.8g186.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g30578kcal504.6g1272.4g2878g198g
Valittu annoskoko3600g15289kcal252.3g636.2g1439g99g
Annoskoko puolitettuna1800g7645kcal126.2g318.1g719.5g49.5g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655