Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1667g352kcal20g56.7g3.3g35g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1001g1661kcal190.1g0g100g0g
Kananmuna kuoreton 367g523kcal45.9g1.1g37.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 334g1101kcal6.7g10g116.7g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3.3g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi18g51kcal1.7g1.3g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g7500kcal534.8g160g524.6g76.8g
Valittu annoskoko3600g3750kcal267.4g80g262.3g38.4g
Annoskoko puolitettuna1800g1875kcal133.7g40g131.2g19.2g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241398