Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1993g421kcal23.9g67.8g4g41.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g997g279kcal6g59.3g2g24.9g
Sipuli (kuorittu)498g135kcal6.5g23.9g1g8.5g
Valkoviinietikka (Rajamäen)25g5kcal0g1.6g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 20g81kcal0g19.9g0g0g
Oliiviöljy 67g595kcal0g0g67.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g3029kcal72.8g345g148.6g150.6g
Valittu annoskoko3600g1515kcal36.4g172.5g74.3g75.3g
Annoskoko puolitettuna1800g757kcal18.2g86.3g37.2g37.7g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118