Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 250g179kcal4.5g36.1g0.5g2.7g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g600g780kcal120g0g36g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g625g1563kcal118.7g0.2g137.5g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä500g340kcal15.5g60g3.5g15g
Vesi, vesijohtovesi 1625g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g5723kcal517.4g192.6g355g35.4g
Valittu annoskoko3600g2861kcal258.7g96.3g177.5g17.7g
Annoskoko puolitettuna1800g1431kcal129.4g48.2g88.8g8.9g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049