Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g1147g1067kcal11.5g252.3g11.5g11.5g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g125g37kcal0.9g13.7g0.2g3.7g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g997g2892kcal63.8g107.7g249.3g2g
Liivatelehti, gelatiini35g122kcal29.9g0g0g0g
Valkuainen (100g)125g52kcal12.2g1.9g0.1g0g
Sokeri424g1721kcal0g423.4g0g0g
Keksi, kaurakeksi 623g2821kcal39g375g124.3g21.1g
Voi 125g904kcal1.5g0.5g101.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g19232kcal317.6g2349g973.4g76.6g
Valittu annoskoko3600g9616kcal158.8g1174.5g486.7g38.3g
Annoskoko puolitettuna1800g4808kcal79.4g587.3g243.4g19.2g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891