Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g1503g451kcal69.1g30.1g4.5g24g
Herne 361g249kcal18.2g33.8g1.4g11.2g
Lime, kuorittu, annos 50g150g54kcal0.9g3.3g1.7g4.2g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g902g1082kcal198.3g8.1g31.6g4.5g
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 84g744kcal0g0g84.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g5159kcal573g150.6g246.6g87.8g
Valittu annoskoko3600g2579kcal286.5g75.3g123.3g43.9g
Annoskoko puolitettuna1800g1290kcal143.3g37.7g61.7g22g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041