Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1714g309kcal9.6g42.9g6.9g12g
Sipuli 411g125kcal5.1g19.7g0.8g7g
Kananmuna kuoreton 377g538kcal47.1g1.1g38.7g0g
Pekoni rasvainen 411g1547kcal49.4g0g152.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa411g1234kcal94.6g0g94.6g0g
Voi 274g1990kcal3.3g1.1g223g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g11485kcal418.2g129.6g1032.4g38g
Valittu annoskoko3600g5743kcal209.1g64.8g516.2g19g
Annoskoko puolitettuna1800g2871kcal104.6g32.4g258.1g9.5g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339425