Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa100g17kcal0.4g2.5g0.6g0.7g
Lanttu 599g173kcal6g27.6g1.8g10.8g
Sipuli (kuorittu)333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g333g93kcal2g19.8g0.7g8.3g
Punajuuri 666g256kcal6.7g46g1.3g16.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g37g92kcal2.2g3.1g7.7g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g333g500kcal59.9g0g30g0g
Maizena maissitärkkelys200g699kcal1.6g173.8g0g0g
Vesi999g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g3838kcal166.2g577.6g85.6g84.4g
Valittu annoskoko3600g1919kcal83.1g288.8g42.8g42.2g
Annoskoko puolitettuna1800g960kcal41.6g144.4g21.4g21.1g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416162