Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Kukkakaali 639g154kcal11.6g14.1g1.9g14.7g
Pinaatti 200g27kcal3.2g0.8g0.6g2.6g
Paprika keskiarvo 160g46kcal1.5g6.8g0.6g3g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)240g26kcal2.6g2.6g0.5g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g320g90kcal1.9g19g0.6g8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g639g130kcal3.8g24.3g1.9g9g
Vesi, vesijohtovesi 1279g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2.1g0.1g0.3g
Persilja 6.4g1.7kcal0.1g0.1g0g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton24g5kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g1027kcal53.6g148g12.8g83.8g
Valittu annoskoko3600g514kcal26.8g74g6.4g41.9g
Annoskoko puolitettuna1800g257kcal13.4g37g3.2g21g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795