Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g800g3202kcal192.1g12g264.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g200g776kcal66g0g56.8g0g
Ricotta, Castelli1001g1701kcal130.1g25g120.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)600g961kcal16.2g16.2g90.1g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Voi 200g1452kcal2.4g0.8g162.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.3g91.1g1.6g4.6g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g19004kcal1007g300.4g1526.8g13.4g
Valittu annoskoko3600g9502kcal503.5g150.2g763.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna1800g4751kcal251.8g75.1g381.7g3.4g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194