Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1760g6040kcal179.4g1232.1g21.1g61.6g
Voi 319g2311kcal3.8g1.3g259g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g32g99kcal3.5g19.1g2.2g8.9g
Sokeri 271g1099kcal0g270.5g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 175g250kcal21.9g0.5g18g0g
Hiiva 80g59kcal10.4g0.9g0.3g5.5g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 956g605kcal28.7g45.9g33.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g20925kcal495.4g3140.6g668.2g152g
Valittu annoskoko3600g10463kcal247.7g1570.3g334.1g76g
Annoskoko puolitettuna1800g5231kcal123.9g785.2g167.1g38g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403