Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1498g361kcal27.1g33g4.5g34.5g
Purjosipuli 195g45kcal3.5g4.7g0.4g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 1498g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g375g1049kcal71.2g0g82.4g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)34g34kcal2.5g5.7g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g2975kcal208.6g86.8g175g78.6g
Valittu annoskoko3600g1488kcal104.3g43.4g87.5g39.3g
Annoskoko puolitettuna1800g744kcal52.2g21.7g43.8g19.7g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901