Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g115g107kcal1.2g25.3g1.2g1.2g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g13g3.7kcal0.1g1.4g0g0.4g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g100g290kcal6.4g10.8g25g0.2g
Liivatelehti, gelatiini3.5g12kcal3g0g0g0g
Valkuainen (100g)13g5.2kcal1.2g0.2g0g0g
Sokeri43g173kcal0g42.5g0g0g
Keksi, kaurakeksi 63g283kcal3.9g37.6g12.5g2.1g
Voi 13g91kcal0.1g0g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana722g1928kcal31.8g235.6g97.8g7.8g
Valittu annoskoko361g964kcal15.9g117.8g48.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna181g482kcal8g58.9g24.5g2g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891