Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)150g167kcal32.5g0g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 8.9g63kcal0g0g7.1g0g
Sipulikuutiot rainbow38g3.8kcal0.6g0.6g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g2.8g2.7kcal0.2g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)75g30kcal0.8g5.4g0.4g1g
Punaviini 56g40kcal0.2g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana722g661kcal70g21.6g23.6g3.4g
Valittu annoskoko361g331kcal35g10.8g11.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna181g165kcal17.5g5.4g5.9g0.9g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260351