Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 146g26kcal0.8g3.6g0.6g1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen83g116kcal15.8g0g5.8g0g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)26g78kcal3.4g0g7.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.6g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl42g35kcal0.6g1.8g2.9g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore4.2g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g21g54kcal6.3g0.4g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana722g683kcal57.6g22.2g39.6g2.6g
Valittu annoskoko361g341kcal28.8g11.1g19.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna181g171kcal14.4g5.6g9.9g0.7g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278