Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali200g42kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.5g0.5kcal0g0.2g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Oliiviöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana722g304kcal7.2g34.6g14.8g15g
Valittu annoskoko361g152kcal3.6g17.3g7.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna181g76kcal1.8g8.7g3.7g3.8g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118