Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Pennepasta, Gallo94g314kcal11.7g63.2g1.4g5.6g
Herkkusieni 78g12kcal1.6g0.2g0.3g1.2g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Kasvisliemi laimennettu 86g8kcal0.2g0.4g0.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.7g1kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton28g20kcal2.7g1.1g0.6g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g62g8.7kcal1.2g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana722g877kcal34.8g130.4g23.2g13.8g
Valittu annoskoko361g439kcal17.4g65.2g11.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna181g219kcal8.7g32.6g5.8g3.5g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605