Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss146g39kcal1.2g7.4g0.6g4.2g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g73g55kcal1.4g11.7g0.1g0.7g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g47g75kcal7.5g0.5g4.2g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g8.2g10kcal0.2g0.5g0.7g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana723g359kcal20.6g40.4g11.2g10.2g
Valittu annoskoko361g179kcal10.3g20.2g5.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna181g90kcal5.2g10.1g2.8g2.6g
Arvot/100g100g50kcal2.9g5.6g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258822