Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale37g119kcal4.5g0g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Suolasienet (rouskuja)55g11kcal0.9g2.7g0.3g0g
Tomaattimurska, 1 prk175g47kcal1g9.3g0.3g2.4g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 2.2g5.6kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 44g144kcal0.9g1.3g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana723g684kcal16.8g32.6g54.6g8.2g
Valittu annoskoko362g342kcal8.4g16.3g27.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna181g171kcal4.2g8.2g13.7g2.1g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399943