Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1250g375kcal12.5g75g2.5g12.5g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Oliiviöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Vesi1750g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light250g450kcal21g9.2g37.5g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl25g63kcal3g0.4g5.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g419kcal12.4g85.4g1.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7220g3352kcal106.4g364.2g162.4g40.2g
Valittu annoskoko3610g1676kcal53.2g182.1g81.2g20.1g
Annoskoko puolitettuna1805g838kcal26.6g91.1g40.6g10.1g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323