Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2803g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 350g240kcal50.6g0g3.9g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi3.5g12kcal0.2g0.5g1g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g455g820kcal19.1g113.9g31.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7224g2142kcal139.8g228.8g73.6g0g
Valittu annoskoko3612g1071kcal69.9g114.4g36.8g0g
Annoskoko puolitettuna1806g536kcal35g57.2g18.4g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293334